Introduktionstilbud - kig ind og hør nærmere.

PowerBar, blandt de absolut bedste

Som sportsudøver kommer man hurtigt til at stå overfor valget om, hvilke energiprodukter man skal bruge. Her er PowerBar et af de absolut bedste. PowerBar benyttes af sportsfolk, der ønsker at få det optimale ud af deres træning og ønsker at give kroppen de bedste betingelser for at kunne yde dens absolutte bedste. Når man således som triatlet skal vælge mellem energiprodukter bør man helt klart tage et kig på PowerBar!

Hvorfor bruge energiprodukter som PowerBar?

PowerBarHvis man træner op til større begivenheder eller konkurrence er PowerBar uundværlige både til træning og konkurrence. Med mindre der er tale om de helt korte distancer, har man således brug for at holde energiniveauet oppe, ved at holde blodsukkeret oppe. Hvis ikke blodsukkeret holdes oppe risikerer man, at man går sukkerkold og præstationen bliver ikke så god som den kunne have været.

PowerBar

Et godt boost fra PowerBar

Det er her PowerBar kommer ind. Under træningen kan de give det sidste boost, der gør, at man kan presse sig selv det længere og derved få mere ud af træningen. Eksempelvis kan dette boost give én energien til at give den, den sidste skalle ved det sidste interval. Samtidig kan PowerBar hjælpe én under udholdenhedstræningen, så man får trænet de kilometer man skal uden at dagen er ødelagt bagefter. Samtidig bør man inkoorporere Powerbar i sin træning, hvis man regner med at bruge det til konkurrence. Således vænner man kroppen til produkterne og til at optage energi under pres. Samtidig er det en god idé at prøve at køre sin energiplan igennem på en træningstur, for at teste om den virker.  
Samtidig kan PowerBar også hjælpe med restitutionen, så man hurtigere er klar til næste træningspas. Dette kan både være i form af, at man indtager energi under træningen, men også i form af mere målrettede produkter som proteinpulver.
 

Hvorfor PowerBar?

PowerBarNår man bruger PowerBar vil man opleve et nærmest øjeblikkeligt energiboost og har man været ved at miste kontrollen vil man føle, at man får den igen. PowerBar giver ganske enkelt én det man har behov for, når man har behov for det, så man ikke behøver at tænke så meget over planlægning, som ved andre produkter, der tager længere tid for at virke.

Derudover smager PowerBar produkter også bedre end nogle andre producenter, hvilket gør, at man ikke i samme grad skal tvinge energien i sig. Dette kan ellers godt være et problem på de længere distancer, hvor man nogle gange mister lysten til at indtage noget, fordi man ikke orker at bruge energi på det. Sidst er pakningen ved PowerBar også rigtig god, således, at produkterne er nemme at åbne mens man sidder på cyklen eller mens man løber.