Cykler

Type

Producent

Udsalg

Prisområde

-

Søg

Brompton foldecykler

En BROMPTON er helt på niveau med en god hverdagscykel - det vil du selv kunne erfare med en prøvekørsel. Allerede efter de første pedalomdrejninger vil du overraskes over, hvor komfortabel cyklen er med baghjulsaffjedring og meget præcise styreegenskaber.

Det er legende let at dreje og vende uden at slippe pedalen, både på smalle cykelstier og i skarpe kurver. De præcise og lette styreegenskaber skyldes primært de mindre hjul, der gør cyklen mere fleksibel og nemmere at håndtere. Accelerationsevne og hurtighed overgår langt alle forventninger. Når det skifter til grønt, er du hurtigt foran dine medcyklister og på længere strækninger kan du uden problemer søge vinddækning hos en forbløffet cykelrytter eller knallertfører.

BROMPTON er i foldet tilstand verdens mindste foldecykel og kan nemt og bekvemt tages med overalt - i tog, bus, bil, båd, på færge samt som ved fly rejse. I kombination med de offentlige transportmidler er en BROMPTON et godt alternativ til en bil og den sørger for, at du kommer netop derhen, hvor du vil. Samtidig undgår du at spilde tid, penge og nerver. Slut med cykeltyveri, slut med hærværk - din BROMPTON kommer med overalt og finder altid en plads i garderoben, under skrivebordet eller i bagagerummet. Så er den altid tør, i sikkerhed og lige ved hånden, klar til brug.  

Vi kan levere standardcykler med få dages leveringstid, send os en mail med dine ønsker, og vi kontakter dig med nogle muligheder.
Ellers kan du konfigurere din helt egen BROMPTON her. Leveringstid er 6-8 uger, men forhør venligst nærmere

 

Vedligehold din nye cykel! Mange glemmer at vedligeholde sin cykel. Dette er noget vi kan hjælpe dig med. Med tilknyttet værksted til vores cykelhandel i Aarhus, kan vi tjekke din cykel så den bliver køreklar.


Vores faguddannede cykelmekanikere kan udføre alle typer reparationer, uanset cykelmærke. Har du spørgsmål vedrørende din cykel, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og giver dig altid rådgivning og vejledning, så du kan fortsætte sikkert på din cykel.

Vi sender til hele landet.

Vi sender alle cykler - undtaget Cannondale og TREK - til hele Jylland og alle brofaste øer for et fast beløb på 250;-
Cyklerne er fuldt klargjorte og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse.
Vi sender med Danske Fragtmænd, så der er dag-til-dag levering.

Flere fordele ved afhentning:

Hvis du vælger at afhente cyklen i vores fysiske butik, får du endnu flere fordele:
Ud over at spare fragten, får du lavet en bodyscanning - og dermed en personlig tilpasning af cyklen. Du får også mulighed for at trække på vores erfaring og ekspertise inden for god rådgivning.