Cykler

Type

Producent

Udsalg

Prisområde

-

Søg

Citybike

Med en Citybike får du en god og alsidig cykel, som du både kan bruge til cykelture i hverdagen eller til gode cykelferier. Cykelmodellen er blevet danskernes foretrukne cykel, grundet de uanede muligheder den giver. Det er muligt at købe en bred vifte af ekstraudstyr, men kigger du på de enkelte modeller, kan du også se en stor variation, når det gælder bremser, dæk, gearsystem, stel og opbygningen. Ønsker du derfor en cykel med mere sporty look eller en traditionel damecykel, så kan du finde det hele på denne side.

 

Vedligehold din nye cykel! Mange glemmer at vedligeholde sin cykel. Dette er noget vi kan hjælpe dig med. Med tilknyttet værksted til vores cykelhandel i Aarhus, kan vi tjekke din cykel så den bliver køreklar.


Vores faguddannede cykelmekanikere kan udføre alle typer reparationer, uanset cykelmærke. Har du spørgsmål vedrørende din cykel, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og giver dig altid rådgivning og vejledning, så du kan fortsætte sikkert på din cykel.

Vi sender til hele landet.

Vi sender alle cykler - undtaget Cannondale og TREK - til hele Jylland og alle brofaste øer for et fast beløb på 250;-
Cyklerne er fuldt klargjorte og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse.
Vi sender med Danske Fragtmænd, så der er dag-til-dag levering.

Flere fordele ved afhentning:

Hvis du vælger at afhente cyklen i vores fysiske butik, får du endnu flere fordele:
Ud over at spare fragten, får du lavet en bodyscanning - og dermed en personlig tilpasning af cyklen. Du får også mulighed for at trække på vores erfaring og ekspertise inden for god rådgivning.