Cykler

Type

Producent

Udsalg

Prisområde

-

Søg

El-cykler

Få ekstra hjælp når du skal på cykeltur med en el-cykel. Kendetegnet ved en el-cykel er at den typisk har et klassisk udseende, hvor der er monteret el-system og hjælpemotor. Der er en rivende udvikling inden for el-cykler, du kan derfor finde andre cykeltyper med lignende el-system til både mænd og kvinder.

Med en moderne el-cykel kan du køre mellem 40-80 km på en opladning. Dette varierer selvfølgelig efter din kørsel. Batteriet kan oplades dagligt, eftersom det skader batteriet hvis det aflades helt. Du kan køre op til 25 km/t på en el-cykel, dette kan også justeres, hvis du ønsker mindre fremdrift.

 

Vedligehold din nye cykel! Mange glemmer at vedligeholde sin cykel. Dette er noget vi kan hjælpe dig med. Med tilknyttet værksted til vores cykelhandel i Aarhus, kan vi tjekke din cykel så den bliver køreklar.


Vores faguddannede cykelmekanikere kan udføre alle typer reparationer, uanset cykelmærke. Har du spørgsmål vedrørende din cykel, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og giver dig altid rådgivning og vejledning, så du kan fortsætte sikkert på din cykel.

Vi sender til hele landet.

Vi sender alle cykler - undtaget Cannondale og TREK - til hele Jylland og alle brofaste øer for et fast beløb på 250;-
Cyklerne er fuldt klargjorte og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse.
Vi sender med Danske Fragtmænd, så der er dag-til-dag levering.

Flere fordele ved afhentning:

Hvis du vælger at afhente cyklen i vores fysiske butik, får du endnu flere fordele:
Ud over at spare fragten, får du lavet en bodyscanning - og dermed en personlig tilpasning af cyklen. Du får også mulighed for at trække på vores erfaring og ekspertise inden for god rådgivning.