Handelsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser for køb på rask-cykler.dk

Gældende fra 13.09.2006

Firmainformationer
www.rask-cykler.dk
Rask Cykler ApS
Nørregade 18-20
8000 Århus C
Tlf: 86130555
E-mail: mail@rask-cykler.dk
CVR-nr.: 35670408
Etableringsår: 1921

Levering og leveringsomkostninger
Med mindre andet er oplyst på den elektroniske ordrebekræftelse, bliver varen sendt senest 2 arbejdsdage efter betaling er registreret, Dette gælder ikke ved kortbetaling, hvor pengene først trækkes, når varen er sendt. I visse tilfælde må der påregnes ekstra leveringstid. Dette vil blive oplyst pr. e-mail.

Cykler bliver leveret 100% klargjort og prøvekørt - dog skal der monteres pedaler og styret skal drejes.
Cykler af mærkerne Cannondale og Specialized sendes ikke, men skal, grundet de respektive mærkers globale politik, afhentes i forretningen.

Nedsatte Cykler sendes som udgangspunkt ikke, men skal afhentes i forretningen. Forhør venligst nærmere før bestilling.

Levering af cykler foregår normalt via Danske Fragtmænd. Vi sender en e-mail med besked når varen sendes og hvornår du kan forvente at modtage den. Leveringsomkostninger til jylland og alle brofaste øer udgør pt. DKK 250,00 pr. forsendelse, som tillægges fakturabeløbet. Forhør venligst om leveringsomkostninger til ikke brofaste øer før bestilling.

Levering af små produkter foregår normalt med Post Danmark. Leveringsomkostninger til hele landet  udgør pt. DKK 82,00 pr. forsendelse, som tillægges fakturabeløbet

Vi sender som udgangspunkt ikke ud af landet - herunder også Grønland og Færøerne.

Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor de 2 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail.

 

Betaling
Der kan betales med Dankort og Visa/Dankort eller ved kontooverførsel. Ved betaling ved kontooverførsel bedes beløbet indsat på vores konto 3627 0011416675 med angivelse af ordrenummeret.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede varer; afvigelser fra det skrevne samt det viste billede.

Fortrydelse & reklamation
Du har 14 dages fortrydelsesret ved handel på hjemmesiden, og hvis du fortryder et køb returnerer du blot varen til os i original emballage, ubrugt og ubeskadiget. Herefter refunderer vi din betaling for varen. Refundering af betalingen sker normalt indenfor 2-3 dage efter vi har modtaget varen som beskrevet ovenfor. Ved returnering bedes du først kontakte os pr. mail eller telefon for at få et returnr. Ved returnering indenfor fortrydelsesretten betaler du selv forsendelsesomkostninger.

Hvis ikke andet er oplyst har du 2 års reklamationsret på varer købt hos os. Ved reklamation indenfor reklamationsperioden, eller som er defekt eller mangelfuld ved modtagelse bedes du straks kontakte os pr. mail eller telefon. Ved fremsendelse af vare med reklamation skal du vedlægge kopi af faktura samt kort beskrivelse af fejl/mangel.

Når vi har modtaget varen vil vi indenfor 3-5 arbejdsdage give besked pr- e-mail om hvorvidt varen bliver erstattet med ny vare, eller om den kan repareres.

Send aldrig en vare retur uden forudgående aftale herom. Vi forbeholder os retten til at nægte modtagelse for en vare som er returneret uden aftale.

Persondatapolitik

Opdateret 24. maj 2018

Denne persondatapolitik gælder for

Rask Cykler ApS.
Nørregade 18-20

8000  Aarhus C

og for vores behandling af personoplysninger om selskabets kunder og samarbejdspartnere.

1) Hvilke oplysninger behandles, hvorfor og på hvilket grundlag?

Salg på webshop: Almindelige kontaktoplysninger og betalingskortoplysninger. Oplysningerne behandles med henblik på at gennemføre dine køb, herunder fakturering og forsendelse, og behandles således som led i opfyldelse af en aftale.

Markedsføring: Navn, interesseområde, e-mailadresse (læs mere her) med henblik på at udsende nyhedsbreve til de, som har samtykket hertil. Personoplysningerne behandles således, fordi vi har en legitim interesse heri.

2) Hvornår sker der databehandling?

Indsamling, registrering og behandling af data sker ved gennemførelse af køb i vores webshop og ved dialog, markedsføring og korrespondance af kunder og samarbejdspartnere.

3) Hvem deler vi oplysningerne med?

Vi har udviklet hjemmesiden og webshoppen i samarbejde med:

Dynamicweb Software A/S
Bjørnholms Allé 30
DK-8260 Viby J
info@dynamicweb.dk
+45 70252090

Dynamicweb foretager bl.a. hosting af vores hjemmeside og kunde- og ordredatabaser og fungerer således som databehandler i disse henseender. Der er indgået databehandleraftale med Dynamicweb.

3.2) E-mail markedsføring

Vi foretager e-mailmarkedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbrev i samarbejde med:

Campfire & Co.
Full-service digital- og reklamebureau

Skolegade 21, 1. sal
8000 Aarhus C

Tlf.: 86 170 900
snobrod@camp-fire.dk

 

E-mailadresser, som anvendes til e-mailmarkedsføring, hostes af Campfire, hvorfor Campfire fungerer som databehandler i denne henseende. Der er indgået databehandleraftale med Campfire.

4) Retningslinjer vedr. indhentning af samtykke til markedsføring

Vi indhenter samtykke til markedsføring via rask-cykler.dk

Via rask-cykler.dk’s tilmeldingsflow, hvor du skal acceptere samtykkebetingelserne. Denne permission udgør et ”fuldt samtykke”, hvor du giver Rask Cykler ApS tilladelse til at sende e-mails og SMS.

5) Hvor længe behandles oplysningerne?

Vi behandler dine oplysninger, så længe der er et sagligt formål hermed.

Vi opbevarer dine oplysninger, registreret i forbindelse med markedsføring, herunder tilmelding til vores nyhedsbrev, ind til du frabeder dig sådanne henvendelser.  Rask Cykler ApS sletter løbende inaktive brugere fra e-maildatabasen. En bruger bliver inaktiv, så snart brugeren ikke har åbnet eller på anden måde interageret med de seneste 10 nyhedsbreve.

Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger omkring køb af cykel hos os i en periode på 10 år efter købet med henblik på senere at kunne hjælpe dig med at dokumentere købet, eksempelvis i forbindelse med forsikringssager, garantisager eller ønsker om genfinding af kvittering. Efter 10 år sletter eller anonymiserer dine oplysninger fra vores it-systemer og destruerer eller anonymiserer eventuelle fysiske kopier heraf. Ønsker du dine personoplysninger slettet tidligere kan dette gøres ved at rette henvendelse til os.

6) Datasikkerhed

Vi har regler og procedurer for datasikkerhed, således de indsamlede data nyder beskyttelse mod tab, ændring eller misbrug.

Vores data er beskyttet bag firewall og af antivirus programmer. Disse systemer vil kunne opdage, rapportere, undersøge og dokumentere brud på sikkerheden.

Sker der er brud på sikkerheden, vil Datatilsynet blive underrettet indenfor 72 timer efter tidspunktet for konstateringen af brud på persondatasikkerheden. Desuden vil de registrerede personer uden unødig forsinkelse blive underrettet om bruddet.

7) Udøvelse af dine rettigheder

Du kan til enhver tid få adgang til og indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Du kan også til enhver tid få berigtiget, slettet eller begrænset behandlingen af dine data samt gøre indsigelse mod behandlingen af disse.

Ønsker du at gøre brug af ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte os på mail@rask-cykler.dk

8) Cookies

Når du besøger rask-cykler.dk, indsamler vi oplysninger om dig via cookies. Flere af disse oplysningerne videregives til tredjepart, her Dynamicweb og Google Analytics, alene med det formål at føre statistik om trafik på hjemmesiden.

9) Klageadgang

Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet via følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk  

Læs mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside her: www.datatilsynet.dk.