fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-
personaliser_cykel

Få din cykel, som var den lavet til dig

Forestil dig, at du lige har været ned ved den lokale cykel-pusher og smide en mindre formue for drømmecyklen. Allerede på vej hjem får du ondt i nakke og skuldre, knæene værker og det føles som om du har fået bylder bagi.

Sådan kommer det ikke til at gå når du handler hos Rask Cykler. Her lægger vi nemlig meget stor vægt på, at du får en cykel der passer til dig og som du vil føle dig godt tilpas med fra dag 1.


Bodyscanning

Det allerførste vi gør, når vi i fællesskab har fundet frem til, hvad det er for en cykel du har brug for, er at lave en såkaldt Bodyscanning på dig. Det lyder dramatisk, men det er det slet ikke. Vi tager 5 forskellige mål ved hjælp af en laserstråle – det tager mindre end 2 minutter og foregår fuldt påklædt og uden fysisk kontakt.


De 5 værdier tastes ind i et computerprogram, som så angiver de ideelle mål på din kommende cykel, ud fra forskellige andre kriterier som cykeltype, kørestilling og lignende. Så er der kun tilbage at få målene overført til cyklen. Vi bliver muligvis nødt til at udskifte en frempind eller lignende, men vi garanterer for at resultatet bliver perfekt!

Valg af saddel, sko, såler m.m.

De fleste cykler kommer med standard sadler. Det kan selvfølgelig være udmærket, men vi er jo ikke alle ens, og man skulle jo gerne tilbringe rigtig mange timer i sadlen fremover. Derfor er det vigtigt at sadlen passer både til cykeltypen og til ejeren. Vi vil naturligvis være behjælpelige med at finde den rigtige.


Er du supermotionist, som tilbringer timer ad gangen i sadlen, kan vi tilbyde at du kan låne en Fi`zi:k sadel i et par dage, før du smider en 12-15 hundrede efter den. Vi har 6 forskellige testsadler og du kan prøve dem allesammen før du bestemmer dig.

Har du problemer med ømme fødder, vabler eller måske smerter i knæene? Så er det helt sikkert dine sko der er noget i vejen med, eller indersålerne helt præcist.


Vi kan tilbyde at lave et par customfit såler til dig, som er formet helt efter din fod. Udover at det giver en meget høj komfort, støtter de også meget bedre og giver din fod den rigtige vinkel i forhold til pedalerne, så det skåner knæene mere.

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton