fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Valgt:

Batavus Harlem Lady 2022

7.799,00 DKK

Batavus Harlem Lady 2022

7.799,00 DKK

Ryd
Delbetaling
263 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.799 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 263 kr. Samlede kreditomkostninger 1.638 kr. Samlet tilbagebetaling 9.437 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,61%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

URBANT CYKEL-LIR

Med vores model Harlem, har vi lavet en cykel som tager det bedste fra to verdener. Letheden fra en citybike og funktionaliteten og komforten fra en klassisk cykel.

Harlem er udstyret med rullebremser og er faktisk en af de få klassiske cykler på det danske marked, som kommer med hele to rullebremser. Det betyder at du får en cykel som ikke kræver ret meget vedligeholdelse samt at du får bremser som virker lige godt uanset vejrforhold.

Harlem kommer også med en Racktime bagagebærer, som er en super smart bagagebærer, som fungerer som en base for deres andre produkter, såsom kurve, tasker og bokse, som nemt kan klikkes af og på efter behov. Du kan derfor nemt montere for eksempel kurv eller barnesæde, som gør cyklen super praktisk, at bruge i hverdagen.

Herudover kommer henholdsvis damemodellen med en stor rummelig kurv, og herremodellen med et super praktisk frontlad. Hertil er cyklerne udstyret med en styrlås, som sikrer at cyklen eller vælter, hvis du har ekstra vægt i kurven eller på dit frontlad.

Cyklen er lakeret med vores kvalitetslak i en eksklusiv matsort farve, og er gennemført stylet med sort sadelpind, sort styr, sorte nav, eger og blank sorte transfers. Også den store rummelig kurv og det praktiske frontlad er indfarvet i samme kvalitetslak i samme farve som resten af cyklen.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Producent

Type

, ,

Forgaffel Aluminium
Hjulsæt Alu, 700C
Kranksæt Aluminium
Nav Shimano Nexus 7/rullebremser
Ramme Aluminium
Bremser Rullebremser
Skiftegreb Shimano Nexus
Sadel Selle Royal
Dæk Schwalbe Roadcruiser
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton