fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Valgt:

Batavus Stratos Ltd. 2021

6.199,00 DKK

Batavus Stratos Ltd. 2021

6.199,00 DKK

Ryd
Delbetaling
217 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.199 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 217 kr. Samlede kreditomkostninger 1.590 kr. Samlet tilbagebetaling 7.789 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 16,63%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Eksklusiv og moderne hverdagcykel

Stratos Limited tager det bedste fra sportscyklen og det bedste fra hverdagscyklen. På den måde får du en citybike, som er letkørende og hurtig og som samtidig ikke er krævende, i forhold til vedligeholdelse, da cyklen kommer med både 7 indvendige gear og praktiske rullebremser.

Stratos Limited kommer både i herre- og damemodellen, i en mat sort lakering med blank sorte transfers, som giver cyklen et særligt eksklusivt udtryk. Stratos Limited er, ligesom resten af vores cykler, lakeret i en højkvalitetslak, som gør den ekstra slidstærk. Den er lakeret på vores eget lakkeri i Holland og lakeret med en vandbaseret lak.

Modellen er en parktisk hverdagscykel som er oplagt til dig som skal pendle mere en 5 km. Den lette citybike leveres med skærme og er klargjort til montering af en ringlås, hvis du ikke har mulighed for at have en kædelås med rundt. Ringlåsen kan bestilles gennem din Batavus forhandler.

Stratos Limited er en citybike i den bedste kvalitet, så du er sikret fornemmelsen som man kender fra sportscyklen. Cyklen er god til både hverdagsture og motionsture.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Producent

Type

, ,

Forgaffel Aluminium
Hjulsæt Alu, 700C
Kranksæt Aluminium
Nav Shimano Nexus 7
Ramme Aluminium
Bremser Rullebremser
Skiftegreb Shimano Nexus 7
Dæk Punkterhæmmende - Schwalbe Durano
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton