fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Body Scanning CRM

399,95 kr.

Præcis udmåling sikrer rette størrelse og indstilling af cyklen

Rask Cykler er i stand til at lave en præcis opmåling af den enkelte cykelrytter med et helt nyt system, som anvender lidt andre målemetoder, end man hidtil har været vant til.

Inden systemet er blevet sat i produktion har det været testet og analyseret af såvel ortopædkirurger, fysioterapeuter, topcykelryttere mv., som alle har givet det nye system ”Det blå stempel”.

Det er et system, som kan anvendes til alle typer cykler, lige fra turistcykler, MTB og racercykler. Videre tager det hensyn til rytterens alder, højde og ønske om, hvilken type kørsel man ønsker at køre. Herunder om man ex. ved en racercykel mener at kunne sidde med ryggen i en vinkel på 20, 30 eller 40 grader.

Forinden anvendelse af systemet kan man fra butikkens side kalibrere systemet ved hjælp af en laserstråle, som rammer et fixpunkt på apparaturet. Grunden til denne kalibrering er, at man kan vælge, om der skal tages mål med bare fødder eller med cykelsko på.

Efter kalibrering bliver der taget 5 forskellige mål – igen ved hjælp af laseropmåling.

De 5 mål består af: Højde, skulderbredde, skulderhøjde målt fra gulvet, bækkenbenets øverste kant og endelig armlængden målt med knyttet hånd.

Det nye/utraditionelle i denne måling er, at man ikke måler skridthøjden, men i stedet tager udgangspunkt i den øverste kant af ens bækkenben. Herudover er personalet og kunderne formentlig også tilfredse med, at man ikke længere skal stå og skubbe et eller andet op i skridtet for at fi nde den korrekte benlængde.

Efter at disse 5 mål er taget, bliver de sammen med persondata, herunder alder, højde, hvilken type cykel man bruger, om man skal køre væddeløb mv., indtastet i en computer, som herefter kommer frem med nogle mål, som ikke umiddelbart er sammenlignelige med noget, man tidligere har set ved en udmåling.

De måleværdier, der kommer frem, skal overføres til en ”målelære”, med hvilken man så efterfølgende kan justere ens cykel ind. Der er således ikke mulighed for at tage de nye værdier med ud af butikken, for så herefter at gå hen i en konkurrents butik og sige, at man gerne vil have en cykel hos ham, og at den skal justeres ind efter den nye opmåling.

Bodyscanningen er gratis ved køb af ny cykel og kan købes for 399,95,- inkl. justering til eksisterende cykler.

 

 

Yderligere information

Type

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton