fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Bontrager RIDEtime cykelcomputer

449,00 kr.

Ikke på lager

Letlæselig skærm: Bontrager RIDEtime cykelcomputeren har en stor 2″ (5 cm) skærm, der gør det nemt at se hastighed, tid, distance og andre oplysninger under kørslen.

Nem betjening: Cykelcomputeren har kun en enkelt knap, der gør det nemt at skifte mellem forskellige funktioner. Derudover kan du også navigere gennem menuen ved at scrolle håndfrit.

Påmindelser om service: Afhængig af den valgte cykeltype vil cykelcomputeren give dig påmindelser om, hvornår det er tid til at få foretaget Trek Certified Service på din cykel.

Vigtige funktioner: Bontrager RIDEtime cykelcomputeren giver dig adgang til vigtige oplysninger som aktuel hastighed, gennemsnitshastighed, maksimal hastighed, turdistance, totaldistance, tid (ur og stopur) samt kalorieforbrug.

Nem opsætning: Sensorerne til cykelcomputeren kommer med linjer til magnet, hvilket gør det nemt at sætte op og montere dem korrekt på din cykel.

Medfølgende tilbehør: Bontrager RIDEtime cykelcomputeren leveres med et beslag til montering på styret, en analog sensor, et CR2032 batteri og en hastighedsmagnet til hjulet.

Varenummer (SKU): 553889 Kategorier: , ,
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton