fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Hövding 3

2.489,00 kr.

Bestillingsvare, 5-7 dages leveringstid

Delbetaling
125 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 2.489 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 125 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 2.989 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,83%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Airbaggen i Hövding 3 er overlegen til at beskytte hjernen imod rotationsvold og fikserer endvidere din nakke ved en ulykke. Hövding 3 tilbyder markedets bedste stødoptagelsesevne og beskytter ifølge en videnskabelig undersøgelse op til 8x bedre end traditionelle cykelhjelme.
  Så snart, Hövding 3 er aktiveret, læser den avancerede algoritmer af dine bevægelser 200 gange/sekund. Hvis der indtræffer en ulykke, blæses airbaggen inde i kraven op på 0,1 sekund og giver dig overlegen beskyttelse.
  Hövding 3 er justeret med BOA® Fit System, så du let kan tilpasse størrelsen på din Hövding 3 for optimal pasform. Dette gør Hövding 3 bekvem at anvende, uanset årstid og beklædning.
  Hövding 3 er let at bruge. Træk lynlåsen op, spring på din cykel og aktiver din Hövding, så er du klar til at cykle afsted. Så snart Hövding er aktiveret, afspilles en melodi, som fortæller dig, at du nu beskyttes af verdens sikreste hovedbeskyttelse.
  Hövding oplades ved hjælp af USB-C, samme kontakt som de fleste mobiltelefoner oplades med i dag. Ladekabel medfølger i emballagen.
  Når du forbinder din Hövding 3 med din smartphone, kan Hövdings app automatisk underrette udvalgte kontakter ved en eventuel cykelulykke, underrette dig om batteristatus og informere dig om personlige og kollektive cykeldata.

 

Hövding er testet og godkendt til personer over 15 år med hovedstørrelse 52–59 cm (20,5–23,2”) i omkreds og med halsmål på 32-45 cm (12,6-17,7”) i omkreds. For optimal komfort ser vi, at halsmålet bør være mindst 34 cm i omkreds.

Yderligere information

Producent

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton