fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Orbea Oiz H30

13.399,00 kr.

Delbetaling
464 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 13.399 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 464 kr. Samlede kreditomk. 3.298 kr. Samlet tilbagebetaling 16.697 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,95%. Der er fortrydelsesret.

Orbea Oiz H30 er perfekt til de danske spor.  Cyklen passer til både nybegynderen og den mere avanceret rytter. Cyklen kommer med et letvægts aluminiums stel. Det betyder, at man får en cykel der designmæssigt ligner en carbon cykel, Som stadig har aluminiummets solide opbygning. Dæmperne som cyklen kommer med er: Fox 32 Float Rythm, luft forgaffel og en Fox I-line DPS bagdæmper, begge med 120mm vandring. Med en cykel som Oiz H30, har man mulighed for at køre på alle sporene i Danmark. Om man så er til de hurtige blå spor eller om man mere er til de mere tekniske spor, som rød/sort, så vil det være en cykel, som vil opfylde alle ens behov.

Oiz H30 er både for personen der gerne vil hurtigt rundt på sporene, og for personen der bare gerne vil ud og nyde naturen. Cyklen er udstyret med deres squidlock-system. Det betyder at man som rytter har muligheden, for at vælge om dæmperne skal være åbne, midt i mellem og lukket(selv når suser igennem sporene). Det gør at man, som rytter, får mest muligt ud af bag-/fordæmper, da man med et enkelt skift kan indstille dæmpernes kompression. De 1200mm vandring er perfekt til hvis man hvis vil køre hurtigt eller bare have det sjovt. Dæmpernes 120mm vandring, gør at cyklen har en en bedre evne til at absorbere de stød, som cyklen får. Det kan være alt fra rødder til drops. Dette betyder at turene i skoven, bliver meget mere komfortable. Alt dette uden at gå på kompromis med vægt og fart.

Cyklen kommer med en 1×12 geargruppe, som har et bredt gearspænd, som betyder at man både kan finde det rigtige gear når man skal køre op af, men at man også har muligheden for at kunne træde når det går ned af. Derudover kommer Oiz H30 med et Shimano Deore M6100 I-Spec EV(skiftegreb). Det betyder, at man både kan skifte med pege- og tommelfingeren. Dette er hjælpsomt, fordi man enten have et hurtigere gearskift eller bare vælge hvis man vil skifte gear, som man er vant til.

Oiz H30 giver rytteren muligheden for, at vælge om man skal køre slanger eller om man skal køre tubeless. Cyklen kommer fra produktionen med tubeless ready dæk og fælg. Skifter man til en tubeless opsætning kan med ca. spare 1kg i vægt og køre med et lavere dæktryk, som vil give et bedre greb på ruterne.

Med andre ord er en Orbea Oiz H30 Det rigtige valg for dig, som gerne vil have meget cykel for pengene, en cykel hvor dæmperne nemt kan justeres(selv i høj fart) og have en cykel, som gør hver en tur på grusstien til en sandfornøjelse.

Varenummer (SKU): M23017LC_MASTER Kategorier: , , , , Tag:

Yderligere information

Farve

Sort

Størrelse

M, S, XL

Forgaffel Fox 32 Float Rhythm 120 Remote Push-Unlock QR15x110
Hjulsæt Orbea OC1 25c Tubeless Ready
Kranksæt Shimano MT511 32t
Ramme Orbea Oiz Hydro High Polished, Alloy link, Boost, PF BB, UFO2, I-Line shock
Bagdæmper Fox i-line DPS Performance 120mm Remote Push-Unlock Evol custom tune190x45mm
Bremser Shimano MT201 Hydraulic Disc
Bagskifter Shimano Deore M6100 SGS Shadow Plus 12 sp.
Skiftegreb Shimano Deore M6100 I-Spec EV
Sadel Selle Italia Model X FecAlloy Rail 145x248mm
Dæk Maxxis Ikon 2.20 "FB 60 TPI Dual
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton