fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Scope Hjulsæt S4.A Disc XDR All Road/Gravel

Original price was: 7.999,00 kr..Current price is: 7.499,00 kr..

Bestillingsvare, 5-7 dages leveringstid

Delbetaling
211 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 211 kr. Samlede kreditomk. 2.610 kr. Samlet tilbagebetaling 10.109 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,64%. Der er fortrydelsesret.

Sportserie:
Scope Road Sport-serien er udviklet med det formål at give præcis det, du leder efter i et godt sæt carbonhjul. Den helt nye Sport-serie arbejder med vores beviste teknologier og kvalitetsstandarder. Hjulene er udviklet omkring vores tidligere Road Race-fælge med en udvendig bredde på 26 mm og anvender vores Local Reinforcement Technology (LRT®) og Scope Tubeless System (STS®). De 26 mm brede fælge er bygget omkring de opdaterede Scope 3-pawls navsæt med SKF-lejer og anvender Sapim CX Leader aero-eger.

Lokal forstærkning:
Sammen med det Tekniske Universitet i Delft (NL) optimerede vi vores carbon-lægning for at øge styrken og stivheden af vores fælge samtidig med at reducere vægten. Den nøgleløsning, vi fandt, var vores unikke Local Reinforcement Technology (LRT®).

Tubeless-system:
I samarbejde med vores udviklingspartner Schwalbe har vi udviklet den unikke geometri af vores tubeless dæksseng for at sikre nem montering, oppumpning og trykkegenskaber. Kaldet Scope Tubeless System (STS®). På grund af vigtigheden af en velfungerende fælgbund anvender både RACE og SPORT det samme design. Alle Scope Road-hjul er kompatible med alle (tubeless) dæk på markedet og kan klare et maksimalt dæktryk på 8,6 bar / 125 PSI.

Varenummer (SKU): 78SC2021148 KOPI 1 Kategorier: , , ,
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton