fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Specialized Recon 3.0

1.499,00 kr.

Angiv venligst størrelse i beskedboksen før check-out. Fås i str. 36-49

Vores nye Recon 3.0 handler udelukkende om at overføre den store performance fra vores S-Works Recon – heriblandt power, komfort, lethed og stil – over i en pakke perfect til både XC- og gravel rytteren. Udviklet ud fra vores Body Geometry teknologi – den nye Recon 3.0 bringer stor komfort og effektivitet! Er du på udkig efter fart samt stor sikkerhed og performance, når du sidder på cyklen? Vores Recon 3.0 kommer med en carbon-ydersål med en Pavé inspireret glasfiber forender. Med til dette får du vores Carbon STRIDE toe-flex, der medvirker til, at du får et naturlig feel, når du træder af cyklen – men stadig stor kraft overførsel, når du træder i pedalerne. STRIDE toe-flex er en game-changer! Vi ved, at det er vigtigt, at sko er godt ventileret. Derfor har vi lavet vores Recon 3.0 i en XPEL Mesh – det giver både et komfortabelt fint, samt en let og vand afvisende overflade, som har en kørt tørretid. Vores SlipNot gummislå sørger for stor off-bike traction på et hvert underlag. Dual L6-Snap Boa spænder og et Velcro-bånd på forfoden sikrer, at justere lukningen, imens du kører – og samtidig opnå stor komfort og performance, hvad end du kører gravel, XC eller er på en længere hiking tur.

Body Geometry konstruktion og foodbed er bygget med et formål om at opnå større power, styrke effektiviteten og minimere risikoen for skader.
Carbon STRIDE toe-flex teknologi sikrer, at du kan bevæge dine tær på en naturlig måde – og på den måde sikre stor performance, når du træder af cyklen.
En fuld-overdel sikrer stor komfort, når du tager skoen på.
Independent BOA® L6-Snap spænder medfører, at du nemt kan justere skoen, imens du sidder på cyklen.
SlipNot™ gummi bund giver stor sikkerhed i alt terræn.
To-bolts klamper – passer til de fleste MTB-pedaler.
Vægt: Omkring 355g (Én sko, size 42)

Yderligere information

Type

Producent

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton