fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Tenways CGO600 Pro 2023

15.999,00 kr.

Delbetaling
536 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 15.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 536 kr. Samlede kreditomk. 3.268 kr. Samlet tilbagebetaling 19.267 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,23%. Der er fortrydelsesret.

Tenways er et Hollandsk, nystartet mærke som producerer fantastiske enkle, stilrene elcykler til priser som er meget lave i forhold til den høje kvalitet. Cyklerne er velkørende og med et enkelt udtryk, en meget flot finish og lav vægt, er det et yderst interessant mærke som vi forventer meget af i fremtiden. Indtil videre laves 2 modeller, men der er flere på vej.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Tenways CGO600 Pro er den lette elcykel, der passer til enhver livsstil. Cyklen er perfekt til byen og en længere tur. Dette er elcyklen som absolut ikke ligner en elcykel og med en vægt på kun 16 kilo, er den let at komme rundt med i byen, også hvis man skal ned af en trappe, ind i et tog eller lignende. Med den momentstyrede lille baghjulsmotor, trækker cyklen fuldstændig som en centermotor. Dog uden modstanden hvis man kører uden el-assist.  Yderligere giver baghjulsmotoren cyklen et clean look sammenlignet med en cykel med centermotor.

INTET andet mærke kommer i nærheden af denne cykel prismæssigt hvis man kigger specs og pris! Tenways CGO600 Pro er udstyret med lille fikst display som kan kobles sammen med en app som giver informationer om antal kørte kilometer osv. Hydrauliske skivebremser sikrer super bremseevne under alle forhold samt minimerer vedligeholdelsen. Cyklen har et smukt integreret batteri som nemt kan tages af for at forhindre tyveri samt for opladning. Cyklen er yderligere udstyret med Gates remtræk som også minimerer vedligeholdelsen og giver en dejlig lydløs transmission. Noget man også normalt kun ser på væsentligt dyrere elcykler.  Tenways CGO600 Pro kommer udstyret med integreret forlys i rammen, skærmsæt i aluminium og støttefod.

Yderligere information

Producent

Specifikationer
Farver Avocado Green, Sky Blue, Pebble Grey, Midnight Black
Størrelser S (46 cm), M (50 cm), L (54 cm), XL (58 cm)
Stel 6061 Aluminium Frame
Forgaffel 6061 Aluminium Frame
Gear Singlespeed
Kranksæt Single-speed Drivetrain, Gates
Kæde Gates carbon belt
Fælge 700C aluminium rims
Dæk CST Puncture-proof 700C-size Tires
Bremser TEKTRO Hydraulic Disc Brakes
Frempind Justerbar ahead
Forlygte LED front light, integrated in the frame
Baglygte battery light
Skærme Aluminium, reinforced
Støtteben included
Motor Mivice M070 250W Rear Hub Motor with torque sensor
Batteri 36V, 10Ah/360 WH Lithium-ion Battery with LG Cells
Display Minimalistic OLED Display
Rækkevidde Up to 100 km.
Vægt 16 kg.
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton