fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Thule Yepp 2 Maxi, bagagebærer montage

Original price was: 1.299,00 kr..Current price is: 1.099,00 kr..

Den smarte og fleksible Thule Yepp 2 Maxi er en barnestol, der er perfekt til hverdagens cykelture. Den er designet med fokus på komfort og elegance og giver dig mulighed for at nyde din tid på cyklen.
Barnestolen er let at pendle med og tilbyder stor funktionalitet. Den har et blødt og støddæmpende sæde, der sikrer optimal komfort for dit barn. Der er også en individuelt tilpasset 5-punkt sikkerhedssele og justerbare fodstøtter, så barnestolen kan tilpasses efterhånden, som dit barn vokser.

Thule Yepp 2 Maxi er udviklet med fokus på sikkerhed og er let at bruge. Den er nem at montere og justere, og den har en unik fem-punkts sikkerhedssele for at sikre dit barns sikkerhed. Barnestolen er grundigt testet på Thule Test Center og eksterne laboratorier for at leve op til de strengeste internationale krav samt virkelighedens betingelser.

Barnestolen har også en række smarte funktioner, herunder et indbygget refleks og fastgørelsespunkt til sikkerhedslys for øget synlighed. Den har også en børnesikret sikkerhedsspænde, der gør det hurtigt og nemt at sikre barnet. Den justerbare polstrede 5-punkts sikkerhedssele sikrer en perfekt pasform og maksimal komfort. Materialerne er vandafvisende, hvilket gør det nemt at holde sædet rent og tørt. Barnestolen leveres også med en højkvalitets metallås til at fastgøre den til cyklen.

Thule Yepp 2 Maxi er designet og testet til børn i alderen 9 måneder til 6 år, og kan bære op til 22 kg. Den passer på stort set alle bagagebærere med en bredde mellem 110-175 mm.

SPECIFIKATIONER

Barnets højeste vægt: 22 kg
Bagagebærer bredde: 110-175 mm
Vægt: 3.5 kg
Sikkerhedssele: 5-punkts
Opfylder alle sikkerhedsstandarder

Varenummer (SKU): 021205_MASTER Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

Grøn, Sort

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton