fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Trek District+ 2 300WH

18.099,00 kr.

Delbetaling
601 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 18.099 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 601 kr. Samlede kreditomk. 3.533 kr. Samlet tilbagebetaling 21.632 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,64%. Der er fortrydelsesret.

District+ 2 er en pålidelig elektrisk citybike, som kan fragte en masse. Den er lavet til at gøre det rart og nemt at komme omkring i byen, med næsten vedligeholdelsesfri indvendige gear, et driftssikkert motorsystem fra Bosch og hydrauliske skivebremser med sikker bremsekraft i al slags vejr. Desuden har den praktiske detaljer som solide bagagebærere for og bag, en stabil dobbelt støttefod og et styrrør med låsefunktion, så cyklen ikke vælter med tung oppakning.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Cyklen er det rigtige valg for dig, hvis…

Du er ude efter en pålidelig og kraftfuld elcykel, som gør det nemt at fragte en masse. Du vil også have, at den skal være så godt som vedligeholdelsesfri og have gear nok til at gøre din daglige transport nem og behagelig.

Teknologien

Et let og strømlinet Alpha Smooth Aluminum stel med indvendig kabelføring, Bosch Active Line motor (250 W, 40 Nm) med motorassistance op til 25 km/t, frit valg mellem batterier på 300 Wh, 400 Wh og 500 Wh plus en Purion controller. Driftssikkert og næsten vedligeholdelsesfrit Shimano Nexus-system med 7 indvendige gear, stærke hydrauliske skivebremser, ekstra brede 50c dæk samt ergonomiske håndtag. Desuden en barnestolsgodkendt bag-bagagebærer, en kraftig for-bagagebærer, dobbelt støttefod, styrrør med låsefunktion, skærme, lygter, og den samme nøgle til batteriet og den medleverede U-lås.

Kort sagt:

District+ 2 er en pålidelig elektrisk citybike med et stærkt og driftssikkert motorsystem fra Bosch samt indvendige gear, som er stort set vedligeholdelsesfri. Den er designet til at være sikker med tung oppakning og leveres med alt, hvad du skal bruge til din daglige transport, så du kan bruge cyklen til mere.

Yderligere information

Producent

Forgaffel Rigid
Ramme Alpha Smooth Aluminum, internal cable routing, belt compatibility, post-mount disc
Motor Bosch Active, 250Watt, 40Nm, 20 mph / 32 km/h (25 km/h in Europe)
Batteri Bosch Powerpack 300
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton