fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Trek District+ 6 Lowstep 400wh

19.999,00 kr.

Delbetaling
657 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 657 kr. Samlede kreditomk. 3.628 kr. Samlet tilbagebetaling 23.627 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,75%. Der er fortrydelsesret.

District+ 6 Lowstep er en komfortabel og driftsikker elcykel til nem, hurtig og super sjov cykling i byen. Den har et næsten vedligeholdelsesfrit gearnav, Bosch-motor og -controller og samt Treks RIB-system med et aftageligt, integreret batteri, som er fuldt indbygget i stellet og kan afmonteres uden brug af værktøj. Desuden får du vibrationsdæmpende affjedring og masser af praktisk udstyr, bl.a. skærme, indbyggede lygter og en bagagebærer bagest.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Den er det rigtige valg for dig, hvis…

Du vil have pålidelig og let vedligeholdt elcykel til komme rundt i byen på med en avanceret Bosch Active Line Plus-motor, Treks brugervenlige RIB-system med aftageligt, integreret batteri og alt det tilbehør, du skal bruge til din daglige cykling.

Teknologien

Let aluminiumstel i Alpha Smooth Aluminum med Lowstep og et fuldt indbygget 400 Wh batteri, en Bosch Active Line Plus-motor (250 W, 50 Nm) med motorassistance op til 25 km/t og en Intuvia-controller. Driftsikkert og næsten vedligeholdelsesfrit Shimano Nexus gearnav med 7 gear, affjedret forgaffel og sadelpind, indbygget for- og baglygte, bagagebærer med sikkert og brugervenligt MIK-monteringssystem, skærme, ergonomiske håndtag og samme nøgle til batteriet og den medleverede U-lås.

Kort sagt

District+ 6 Lowstep er en driftsikker og let vedligeholdt el-citybike med Treks strømlinede og brugervenlige RIB-system med aftageligt, integreret batteri, gennemtænkte detaljer til daglig cykling uden stress og en Bosch-motor og -controller i høj kvalitet.

Yderligere information

Producent

Forgaffel SR Suntour NEX, fjeder, forspænding, 50 mm vandring, 100 x 5 mm QR
Kranksæt ProWheel alu, 170 mm
Ramme Super funktionelt hydroformet alu, indvendig kabelføring, Motor Armour, Post Mount-skivebremser, 135x5 mm QR
Bremser Shimano MT200 hydrauliske skivebremser
Skiftegreb Shimano Nexus Revo, 7-gear
Sadel Selle Royal Nuvola
Dæk Bontrager E6 Hard-Case Lite, med refleks, stålkanttråd, 60 tpi, 700x50c
Pedaler Bontrager City pedaler
Motor Bosch Active Line Plus, 250 watt, 50 Nm, 25 km/t
Batteri Bosch PowerTube 400wh
Display Bosch Intuvia
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton