fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Trek Rail 9 AXS Gen 3 2023

61.379,00 kr.

Delbetaling
1.527 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 61.379 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.527 kr. Samlede kreditomk. 11.901 kr. Samlet tilbagebetaling 73.280 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,35%. Der er fortrydelsesret.

Rail 9 er toppen af Treks el-mountainbikes med alustel og lang affjedringsvandring. Den har affjedring og komponenter til selv de hårdeste enduro-ruter, og det stærke Bosch-motorsystem får dig op til toppen igen hurtigere end nogensinde før. Den er udstyret med trådløs SRAM AXS drivlinje, der sikrer pålidelige gearskift og et ultrarent cockpit.

Beskrivelse

Den er det rigtige valg for dig, hvis…

Du vil have el-mountainbike med lang affjedringsvandring, som giver et solidt skub i ryggen og samtidig mulighed for at driste dig ud i det tekniske terræn og de hårde landinger, du elsker. Du vil hellere bruge de penge, du har afsat til opgradering af din cykel, på en fløjlsblød affjedring og supergode komponenter frem for på et stel.

Teknologien

Et stærkt alustel med et aftageligt, integreret 625 Wh batteri, en superhurtigt reagerende RockShox ZEB forgaffel med ekstra kraftige 38 mm gaffelben og masser af justeringsmuligheder, en RockShox Super Deluxe Ultimate bagdæmper med opdateret Thru Shaft-teknologi og det nyeste fra Bosch i form af en Performance Line CX motor med smart system og assistance til 25 km/t, inkl. den nye Bluetooth® LED-fjernbetjening til nem tilslutning og alt-i-én navigation og aktivitetstracking via eBike Flow-app’en. SRAM GX Eagle-geargruppe med et ekstra lavt klatregear med 52 tænde og Bontrager Line Comp 30 29’er hjul med robuste Bontrager SE5 Team Issue-dæk, som er 100% klar til slangeløs, inkl. dækforseglingsvæske.

Kort sagt

Treks Rail i alumodel fra allerøverste hylde har komponenter i topklasse, bl.a. affjedring, geargruppe, dropper-sadelpind og meget andet. Hvis du vil have en el-mountainbike, der har de samme komponenter som Treks bedste trail-mountainbikes med lang affjedringsvandring og kan give den lige så hårdt gas, skal du vælge denne model.

Yderligere information

Producent

Type

Forgaffel RockShox ZEB Select+, DebonAir fjeder, Charger 3 RC2 støddæmper, gaffelkrone optimeret til e-MTB, konisk styrrør, 44 mm offset, Boost110, 15 mm Maxle Stealth, 160 mm vandring
Kranksæt E*thirteen E*spec Plus, 34T, 165 mm længde
Nav Bontrager alu, lukket leje, 6-bolt
Ramme Alpha Platinum Aluminium, aftageligt integreret batteri (RIB), konisk kronrør, Control Freak-indvendig kabelføring, vippeled i magnesium, Motor Armor, Mino Link, ABP, Boost148, 12 mm gennemgående aksel, 150 mm vandring
Bagdæmper RockShox Super Deluxe Ultimate RT3, DebonAir fjeder, Thru Shaft dæmper med 3 indstillinger, 230x57,5 mm
Bremser Hydraulisk SRAM Code R skivebremser med 4 stempler
Bagskifter SRAM GX Eagle AXS
Skiftegreb SRAM GX Eagle AXS, 12 speed
Sadel Bontrager Arvada, hule chromolyskinner, 138 mm bredde
Dæk Bontrager SE6 Team Issue, Tubeless Ready,Core Strength-dæksider, aramid-kanttråd, 120 tpi, 29x2,50"
Pedaler VP-536 nylon platform
Motor Bosch Performance Line CX, smart-system, motorhus af magnesium, 85 Nm
Batteri Bosch PowerTube 625 Wh, smart-system
Display Bosch LED-fjernbetjening, smart-system
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton