fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

WOOM 2 2023

3.499,00 kr.

Delbetaling
167 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.499 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 167 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,99%. Der er fortrydelsesret.

Ved levering kommer cyklen delvist samlet til nærmeste GLS PakkeShop. Du skal selv samle den færdig og montere eventuelt udstyr.

Ved afhentning i butikken er cyklen 100% klar til brug med eventuelt udstyr monteret.

Woom 2 er mindste pedalcykel som passer til alderen ca 3-4½ eller 95-110 cm. Med en vægt på kun 5.1 kg. er den blandt de aller letteste børnecykel på markedet.

At lære at cykle er så let som en, to, tre!

At lære at cykle får børnenes øjne til at glitre af glæde!

Woom 2 gør det nemt for børn i alderen tre år og ældre at skifte fra en løbecykel til en pedalcykel uden at skulle bruge støttehjul. På ingen tid lærer børn intuitivt de færdigheder, de har brug for. En Woom cykel skaber gode og uforglemmelige oplevelse!

Bremser:
Børn genkender straks det grønne bremsegreb som er farvekoordineret med bremseklodserne på bagbremsen. Bremsegrebene er ergonomisk udformet til en barnehånd. Dette sikrer, at cyklen let og uden besvær kan bringes til stop.

Krank:
Længden på pedalarmene og afstanden mellem pedalerne er ergonomisk tilpasset til at passe til børnene. Dette resulterer i en optimal holdning og meget naturlige bevægelser. At cykle med pedaler? A piece of cake!
Stel:
Den superlette aluminiumsramme er hjertet af cyklen og sikrer en sjov og sikker cykeloplevelse. Takket være sin smart designede aldersspecifikke geometri er mottoet med denne cykel: superlight = superfun!

Kædeskærm:
Den helt lukkede kædebeskyttelse forbedrer ikke kun cyklens udseende med dens strømlinede design, men kan også prale af overlegen funktionalitet og en robust konstruktion. Kædeskærmen giver fremragende beskyttelse mod snavs og mod kvæstelser. Farvel til disse irriterende oliepletter på bukserne!

Sadel:
Sadlen er et af de vigtigste kontaktpunkter mellem barnet og cyklen. Derfor har Woom designet, så den passer til børns bækken og giver dem en opretstående kørestilling. Perfekt til en unik køreoplevelse!

Styringsbegrænser:
Styringsbegrænseren er en vigtig sikkerhedsfunktion som forhindrer, at styret kan dreje mere rund end nødvendigt. Herudover hjælper den børnene med at køre lige og reducerer derfor risikoen for ulykker.

Garanteret gode cykeloplevelser til dit barn.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Producent

Alder

3-4½ år

Højde

95-110 cm

Forgaffel Let unicrown forgaffel lavet af aluminium
Hjulsæt 14"
Kranksæt Letvægts, forged 80 mm aluminium Kranks med smal slidbane (Q-factor)
Ramme Letvægt, high-quality AA 6061 aluminium støbte rør
Bremser Mini V-bremse med braking power tilpasset børn, ergonomisk tilpasset bremsearm med rækkeviddejusterbarhed, også velegnet til meget små hænder
Sadel Ergonomisk designet til at passe til børns bækken
Dæk 14 x 1.4″ Schwalbe Little Joe – woom edition
Specifikationer

5 kg

Du kunne også være interesseret i...

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton