Rask Cyklers historie.

Her går det stærkt...

Rask Cykler blev grundlagt af Niels Rask Nielsen den 3. marts 1921 - og er således den ældste cykelforretning i Aarhus. Forretningen, som dengang lå i Østergade, solgte udover cykler også geværer, barnevogne og symaskiner.
Efter en tur omkring Nørregade 24, flyttede forretningen i 1940´ene til den nuværende adresse.

Selv om udvalget af artikler er blevet indskrænket til i dag kun at omfatte cykler, samt alt tænkeligt udstyr dertil, er vi lidt stolte af at kunne påstå, at vi i den grad er fulgt med tiden!

Butikken på 600 m2 har et kæmpe udvalg i cykler. Alt fra løbecykler, legecykler, børne- og juniorcykler over citybikes, sportscykler og touringcykler til racercykler og mountainbikes i alle priskategorier. Vi fører bl.a. mærkerne Cannondale, Cube, Von Backhaus, Scott, Trek, Ultima og Puky.
Udover cykler har vi selvfølgelig også et bredt sortiment i tilbehør: Hjelme, sko, tøj og alt andet udstyr man forbinder med cykler.

Vores moderne værksted servicerer og reparerer alle typer og mærker. Personalet er hele tiden opdateret med alle relevante kurser, for at kunne lave service, fejlfinding og reparation på affjedringsforgafler og skivebremser, samt andre avancerede emner.

Butik og værksted er naturligvis branchecertificerede som "Din Cykelfagmand Elite", med 6 ud af 6 stjerner.