fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Cykelværksted i Århus

Er du på udkig efter et cykelværksted i Århus, som er både yderst grundige og hurtige til at reparere din cykel? På vores cykelværksted i hjertet af Århus, får du en god service og engageret og professionel reparation af din cykel! Vi udfører reparationer på alle mærker – lad- og elcykler dog kun de mærker vi selv forhandler – uanset om de er købt hos os eller en anden dansk butik/netbutik eller i udlandet. Så uanset om du har problemer med din mountainbike, elcykel, ladcykel, citybike, damecykel eller racercykel, så kig forbi vores cykelværksted i Århus på Nørregade 18. På værkstedet vil vi gøre alt for, at din cykel hurtigst mulig bliver klar igen, da vi selv ved hvor svært det kan være i dagligdagen, at undvære sin cykel i længere tid. Vi cykler nemlig også selv.

Certificeret cykelværksted i Århus

Rask Cykler og vores cykelværksted i Århus er certificeret med 5 ud af 5 stjerner. Det er din sikkerhed for, at der altid bliver taget hånd om din cykel. Dette gælder uanset, om du skal have skiftet din slange, klargjort din cykel eller have et serviceeftersyn. Vi er Århus’ ældste cykelbutik og med over 100 års erfaring og du kan føle dig sikker på, at du har truffet det rette valg, når du afleverer din cykel på vores cykelværksted. På vores cykelværksted i Århus er du og din cykel nemlig altid i gode, kyndige hænder. Sikkerhed, tillid og kvalitet er vores nøgleord.

Tidsbestilling:
For at bestille tid til reparation af din cykel, tøv ikke med at kigge forbi butikken i Århus. C. Hvis du vil aflevere og hente din cykel samme dag, kan du bestille tid i forvejen ved at ringe på tlf: 86 13 05 55.

Når din cykel er færdig, sender vi dig med det samme en SMS, så du kan hente din cykel.

Reklamation:
Ved reklamation bedes du venligst have reparations kvittering med.

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton