fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 98 års erfaring
  • Cykel levering 250,-

Cykelværksted i Århus

Er du på udkig efter et cykelværksted i Århus, som er både yderst grundige og hurtige til at reparere din cykel? På vores cykelværksted i hjertet af Århus, får du en god service og engageret og profesionel reparation af din cykel! Vi udfører reparationer på alle cykler – uanset om de er købt hos os eller en anden dansk butik/netbutik eller i udlandet. Så uanset om du har problemer med din mountainbike, elcykel, ladcykel, citybike, damecykel eller racercykel, så kig forbi vores cykelværksted i Århus på Nørrgeade 18. På værkstedet vil vi gøre alt for, at din cykel hurtigst mulig bliver klar igen, da vi selv ved hvor svært det kan være i dagligdagen, at undvære sin cykel i længere tid. Vi cykler nemlig også selv.

Certificeret cykelværksted i Århus

Rask Cykler og vores cykelværksted i Århus er certificeret med 5 ud af 5 stjerner. Det er din sikkerhed for, at der altid bliver taget hånd om din cykel. Dette gælder uanset, om du skal have skiftet din slange, klargjort din cykel eller have et serviceeftersyn. Vi er Århus’ ældste cykelbutik og med over 90 års erfaring, kan du føle dig sikker på, at du har truffet det rette valg, når du afleverer din cykel på vores cykelværksted. På vores cykelværksted i Århus er du og din cykel nemlig altid i gode, kyndige hænder. Sikkerhed, tillid og kvalitet er vores nøgleord.

Desuden er vi hos Rask cykler autoriseret til at sælge og udføre service på alle Lefty, RockShox og Fox produkter. Der er ikke et problem, som vi ikke kan løse.

Tidsbestilling:
For at bestille tid til reparation af din cykel, tøv ikke med at kigge forbi vores butikken i Århus. C. Hvis du vil aflevere og hente din cykel samme dag, kan du bestille tid i forvejen ved at ringe på tlf: 86 13 05 55.

Når din cykel er færdig, sender vi dig med det samme en SMS, så du kan hente din cykel.

Reklamation:
Ved reklamation bedes du venligst have reparations kvittering med.

BESØG OS I ÅRHUS
BESØG OS I ÅRHUS


Besøg os i vores mere +500 kvm. cykelbutik (og værksted) i Århus.

Selvom vi gerne sender din cykel eller dit cykeludstyr til dig, så vil vi så gerne se dig.

Vi er placeret i hjertet af Århus på Nørregade 18-20.  

Kig forbi, så byder vi på en varm kop kaffe og rådgiver dig, så du finder lige det, du skal bruge. 

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 10:00-17:30

Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-13:00

Parkering
Endnu en grund til at cykle.

Der er af- og pålæsning tilladt lige uden for vores butik.

Vi anbefaler at parkere i Hjelmensgade/Ø-gaderne hvor der er 2-timers P-zone, alternativt i P-huset i Borggade - der er næsten altid plads.

Vi glæder os til at se dig

Venlig hilsen
Rask Cykler

×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton