• Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 98 års erfaring
  • Cykel levering 250,-

Rask-cykler.dk’s persondatapolitik

Opdateret 10. oktober 2019

Denne persondatapolitik gælder for:
Rask Cykler ApS.
Nørregade 18-20
8000 Aarhus C

og for vores behandling af personoplysninger om selskabets kunder og samarbejdspartnere.

1) Hvilke oplysninger behandles, hvorfor og på hvilket grundlag?
Salg på webshop: Almindelige kontaktoplysninger og betalingskortoplysninger. Oplysningerne behandles med henblik på at gennemføre dine køb, herunder fakturering og forsendelse, og behandles således som led i opfyldelse af en aftale.

Markedsføring: Navn, interesseområde, e-mailadresse med henblik på at udsende nyhedsbreve til de, som har samtykket hertil. Personoplysningerne behandles således, fordi vi har en legitim interesse heri.

2) Hvornår sker der databehandling?
Indsamling, registrering og behandling af data sker ved gennemførelse af køb i vores webshop og ved dialog, markedsføring og korrespondance af kunder og samarbejdspartnere.

3) Hvem deler vi oplysningerne med?
Vi deler oplysningerne med vores samarbejdspartnere til blandt andet markedsføring.

4) Retningslinjer vedr. indhentning af samtykke til markedsføring
Vi indhenter samtykke til markedsføring via rask-cykler.dk

Via rask-cykler.dk’s tilmeldingsflow, hvor du skal acceptere samtykkebetingelserne. Denne permission udgør et ”fuldt samtykke”, hvor du giver Rask Cykler ApS tilladelse til at sende e-mails og SMS.

5) Hvor længe behandles oplysningerne?
Vi behandler dine oplysninger, så længe der er et sagligt formål hermed.

Vi opbevarer dine oplysninger, registreret i forbindelse med markedsføring, herunder tilmelding til vores nyhedsbrev, ind til du frabeder dig sådanne henvendelser. Rask Cykler ApS sletter løbende inaktive brugere fra e-maildatabasen. En bruger bliver inaktiv, så snart brugeren ikke har åbnet eller på anden måde interageret med de seneste 10 nyhedsbreve.

Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger omkring køb af cykel hos os i en periode på 10 år efter købet med henblik på senere at kunne hjælpe dig med at dokumentere købet, eksempelvis i forbindelse med forsikringssager, garantisager eller ønsker om genfinding af kvittering. Efter 10 år sletter eller anonymiserer dine oplysninger fra vores it-systemer og destruerer eller anonymiserer eventuelle fysiske kopier heraf. Ønsker du dine personoplysninger slettet tidligere kan dette gøres ved at rette henvendelse til os.

6) Datasikkerhed
Vi har regler og procedurer for datasikkerhed, således de indsamlede data nyder beskyttelse mod tab, ændring eller misbrug.

Vores data er beskyttet bag firewall og af antivirus programmer. Disse systemer vil kunne opdage, rapportere, undersøge og dokumentere brud på sikkerheden.

Sker der er brud på sikkerheden, vil Datatilsynet blive underrettet indenfor 72 timer efter tidspunktet for konstateringen af brud på persondatasikkerheden. Desuden vil de registrerede personer uden unødig forsinkelse blive underrettet om bruddet.

7) Udøvelse af dine rettigheder
Du kan til enhver tid få adgang til og indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Du kan også til enhver tid få berigtiget, slettet eller begrænset behandlingen af dine data samt gøre indsigelse mod behandlingen af disse.

Ønsker du at gøre brug af ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte os på mail@rask-cykler.dk

8) Cookies
Når du besøger rask-cykler.dk, indsamler vi oplysninger om dig via cookies. Flere af disse oplysningerne videregives til tredjepart, her blandt andet Google Analytics, alene med det formål at føre statistik om trafik på hjemmesiden.

9) Klageadgang
Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet via følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Læs mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside her: www.datatilsynet.dk.

BESØG OS I ÅRHUS
BESØG OS I ÅRHUS


Besøg os i vores mere +500 kvm. cykelbutik (og værksted) i Århus.

Selvom vi gerne sender din cykel eller dit cykeludstyr til dig, så vil vi så gerne se dig.

Vi er placeret i hjertet af Århus på Nørregade 18-20.  

Kig forbi, så byder vi på en varm kop kaffe og rådgiver dig, så du finder lige det, du skal bruge. 

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 10:00-17:30

Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-13:00

Parkering
Endnu en grund til at cykle.

Der er af- og pålæsning tilladt lige uden for vores butik.

Vi anbefaler at parkere i Hjelmensgade/Ø-gaderne hvor der er 2-timers P-zone, alternativt i P-huset i Borggade - der er næsten altid plads.

Vi glæder os til at se dig

Venlig hilsen
Rask Cykler

×

Kurv