fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Bontrager Adventure styrtaske

799,00 kr.

4 på lager

I Adventure-styrtasken kan du have alt med, hvad du har brug for. Den har et rumindhold på 9 liter, hvilket giver dig masser af plads til at pakke en regnjakke, ekstra tøjlag og andre uundværlige genstande væk. Du kan også bruge den ekstra elastikrem og strop øverst til at holde tingene sikkert på plads.

En særlig funktion ved denne taske er dens lynlåslomme, som rummer et bæltevandreservoir med en kapacitet på 1,5 liter. Dette giver dig mulighed for at have vand med dig på dine eventyr, uden at skulle bære rundt på en tung vandflaske. Tasken har også en gennemføring til en silikoneslange, hvilket gør det nemt for dig at drikke vandet fra reservoiret og slukke tørsten undervejs.

Uanset om du skal på en vandretur, cykeltur eller bare ud på eventyr, giver Adventure-styrtasken dig mulighed for at have alle dine nødvendigheder lige ved hånden. Den er både rummelig og funktionel, og vil være en trofast følgesvend på dine eventyr.

Varenummer (SKU): 5254972 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Model +30 var oprindeligt udviklet til blot det svenske marked i 1995. Den stammer fra samme design som Model Light, dog har den en 30 cm længere kasse og er derfor en særdeles rummelig Christianiacykel. Modellen er specifikt lavet til at transportere op til seks børn ved f.eks. at montere seks klapsæder i ladet. Det er muligt at montere tre klapsæder i hver side af kassen, og samtidig er der masser af plads! Model +30 kan også monteres med enten en eller to bænke eller sæder – en bænk eller et sæde i hver ende af ladet. Kassen har en højde på 50 cm, en volume på 366 liter og en nyttevægt på 100 kg, hvorfor Model +30 også er velegnet til erhvervsmæssige formål.

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton