fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Bontrager Aeolus Comp cykelsadel 155

499,00 kr.

1 på lager

1. giver maksimal støtte i en aerodynamisk stilling
2. Let skal med god balance mellem vægt, styrke og eftergivenhed
3. passer til knoglestrukturen hos både mænd og kvinder, så tryk mod det bløde væv undgås

Søge du den perfekte blanding mellem komfort, trædekraft og aerodynamik? Så er Aeolus sadlen fra Bontrager helt sikker noget for dig. Aeolus er til dig der vil længere ned og frem i mere aerodynamisk og aggressiv position, men stadigvæk vil side komfortabelt. Den konkurrenceklare sadel er blevet testet af både mandlige og kvindlige ryttere, og har fået kortlagt trykpunktet så egenskaberne og funktionaliteten ikke fås bedre.

Sadlens brede næse, kortere længde og fuldudskæringen støtter specifikt, så både mænd og kvinder undgår tryk mod det bløde væv. Uanset rytter, kropstype og køn, vil aeolus sadlen passer perfekt, da den er designet til at fungere godt for enhver rytter.

Fordel med Aeolus Comp.

-Kompatible med Blendr mounts
-Bontrager garanti, så kan du prøve frit i 30 dage
-Mere eftergivenhed

Varenummer (SKU): 581638 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Model T blev oprindeligt udviklet som en taxacykel i 2000 / 2001 med inspiration fra gamle rickshaws fra Vietnam. Model T blev derfor udviklet som en moderne rickshaw til tranport af passagerer, hvor passagerne sad i front. På daværende tidspunkt var det et banebrydende design, da passagerer normalt sad bag chaufføren på rickshaws på dette tidspunkt. Ved at sætte passagerene foran er der god kontakt mellem chauffør og passagerer, ligesom passagerene også bedre kan opleve turen. Fra at være en taxacykel med det hovedformål at transportere passagerer eller fragte gods fra A til B, er Model T sidenhen gået hen og blevet en ladcykel til brug for oplevelser udenfor. Denne udvikling er blevet løftet af mange forskellige organisationer, der har anvendt Model T som en social ladcykel i mange år.

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton