fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Bontrager Line Pro MTB Flats pedal

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

4 på lager

Bontrager Line Pro MTB pedalsæt er et fladt pedalæt designet til downhill, dirtjump og enduro cykling. Pedalerne har justerbare knopper, der giver mulighed for at tilpasse placering og højde, så du nemt kan opnå den bedst mulige pedalkontakt. Akslerne er stærke og er monteret i lukkede kassettelejer, hvilket sikrer holdbarhed og smidig rotation. Pedalhuset er lavet af 6061-T6 aluminium, som giver en let og samtidig stærk pedal. Den afrundede form og de solide stifter på platformen sikrer, at din fod forbliver på pedalen under kørslen. Pedalerne er skridsikre og slidstærke, hvilket gør dem velegnede til trail og park cykling. Uanset niveau kan alle, der cykler på trail, få gavn af en pedal, der opfylder eliterytternes krav.

Varenummer (SKU): 524431 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Vægbeslag til ophængning af cykel.

BBB cykelholder er et praktisk og effektivt beslag til at hænge din cykel op i. Beslaget skrues op på væggen og cyklen hænges i forhjulet.

BBB cykelholder passer både til racercykler, mountainbike og almindelige cykler. Der er plads til dæk helt op til 3″. Max. belastning er 20 kg.

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton