fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Brompton Sadeltaske m. cover

299,95 kr.

Ikke på lager

Dette elegante cykelcover er designet til at gemme din Brompton cykel væk, når den ikke er i brug. Udover at beskytte cyklen giver det også mulighed for diskret rejse og stuvning, når du har travlt med at komme videre med din dag. Du kan pakke din Brompton pænt væk, når du er til et møde, bruger offentlig transport, spiser på en restaurant eller nyder en kop kaffe. Når du er klar til at gå, giver den to-vejs lynlås nem og hurtig adgang til cyklen.

Vores praktiske betræk kan let pakkes ned i en pose, der næsten ikke kan ses, og fastgøres til din sadel. Det passer perfekt til alle Brompton-cykler, selv elektriske, da det har en elastisk kant, der sikrer en fleksibel og sikker pasform. Udover at give diskretion, giver betrækket også beskyttelse til cyklen.

Ved at dække din Brompton til, når den ikke er i brug, kan du skabe en livslang rejseledsager. Det er vigtigt at give din cykel den TLC (tender, loving care), den har brug for, så den kan være med dig på mange rejser i de kommende år. Hvis du passer godt på din Brompton, vil den også passe godt på dig. Den bedste måde at beskytte den på er ved at give den den nødvendige beskyttelse og et sted at hvile, indtil den næste tur venter.

Varenummer (SKU): 9030286 Kategorier: , ,
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton