fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Forlygte Gemma m/mobilholder og powerbank funktion

229,95 kr.

6 på lager

2 super bright LED
Styrke: 150 Lumen
Batteritid: min. 5 timer
Batteritype: Lithium
Opladningstid: 6,5-7 timer
Inkl. USB-C kabel til opladning

Varenummer (SKU): 3460 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Trek Procaliber 9.6 er en crosscountry-hardtail bygget til konkurrencecykling. Den hurtige kulfiberramme er med IsoSpeed til at gøre turene komfortable, let rullende 29’er hjul og en affjedret RockShox Recon Gold RL forgaffel, som hurtigt og effektivt stødabsorber cyklen hen over rødder, sten og andre udfordringer.

Cyklens kvalitet er i top. Den kan holde selv til personen, som er seriøs med singletrack-cykling. Hvis man kan lide de mange kilometer på sporet, komme op i den høje vil fart, fremdriften og den lave vægt, så er vi ikke i tvivl om at Procaliber 9.6 er noget for dig.

Cyklen kommer med et let og stift kulfiberstel med de store vibrationsdæmpende fordele med, som IsoSpeed tilbyder, en 100 mm RockShox Recon Gold RL-forgaffel med DebonAir-fjeder og lockout på styret, en let Shimano SLX geargruppe med 1×12 gearopsætning og slangeløse 29″ Bontrager Kovee Comp 23 hjul.

Denne cykel kan konkurrere med de allerbedste hardtail-cykler, Så om det er en tur i skoven eller ud og køre gravel, så kan den det. Du får mere komfort med Treks IsoSpeed, dæmper vibrationerne, fra underlaget. Med andre ord: Hvis du godt kan lide at suse i gennem skoven og på grusstierne, så er Trek Procaliber 9,6 noget for dig.

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton