fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Lygte SMART LED SuperFlash

199,95 kr.

20 på lager

Den 0,5 W Superflash Forlygte er en alsidig cykellygte med flere forskellige lysfunktioner. I sin on-flash-puls tilstand udsender den et konstant blinkende lys, der er meget synligt og opmærksomhedsvækkende.

Lygten er i stand til at lyse i 25 timer med konstant lys, hvilket er ideelt til længere cykelture eller pendling i mørke. Den kan også lyse i 100 timer ved anvendelse af den blinkende funktion, der giver superflash-effekten. Denne funktion er nyttig i trafikken, da den tiltrækker ekstra opmærksomhed fra andre trafikanter.

Hvis man foretrækker at have en mere roterende lysfunktion, kan lygten også levere dette i op til 40 timer. Dette kan være nyttigt, når man cykler i vejkryds eller områder med mange sving og drejninger.

For at kunne bruge lygten med det samme, kommer den med to AAA-batterier, der kan give strøm til lygten. Batterierne er nemme at udskifte, så du altid kan have lygten klar til brug.

Lygten er desuden udstyret med et rustfrit stål beslag, der kan monteres på gaffelkrone. Dette gør det nemt at fastgøre lygten til cyklens forparti og sikrer, at den forbliver på plads, selv når man kører på ujævne veje eller i høj fart.

Alt i alt er 0,5 W Superflash Forlygte en pålidelig og alsidig cykellygte, der kan opfylde forskellige behov for cyklister. Den innovative lysfunktioner og lette montering gør den til et smart valg for sikkerhed og synlighed på cyklen.

Varenummer (SKU): 35825 Kategorier: , ,
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton