fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Specialized Tactic 4 Mips

750,00 kr.

Det er alt i din taktik. Med en hidtil uset kombination af pasform, ventilation og tillid til trail- og enduro -ridning leverer Tactic -hjelmen enestående dækning og problemfri integration med beskyttelsesbriller eller briller.

Funktioner:

Indstil en mere præcis, personlig pasform takket være Tactics slanke, utroligt justerbare Integrated Fit System, der kan rumme variationer i hovedform og occipital base.
Occipital basejustering tilpasser pasformen til komfort og giver dig mulighed for at justere hjelmens vinkel for at sikre, at din hjelm og briller forbliver perfekt synkroniseret.
Integreret fast visir giver øget stisyn og en problemfri grænseflade med briller. Specielt designede brillekanaler giver dig altid et sted at opbevare dine briller med et øjebliks varsel.
Computational Fluid Dynamic design integrerer det maksimale volumen af intern kanalisering for optimal luftstrøm gennem hjelmen, der trækker varme væk fra hovedet. 4D pandekøling, der giver et mellemrum mellem hjelmen og panden, trækker luftstrøm ind i interne luftkanaler ved hver hastighed.
Uanset om du kører akustisk eller e MTB, er Tactic certificeret til NTA 8776.
Udstyret med en MIPS Evolve -løsning.
Integreret pasform giver mulighed for forlænget (occipital) dækning.
Denne hjelm er klar til ANGi, med en passende systemmontering designet til let integration med vores ANGi -crash -sensor.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Producent

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton