fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

THULE Shield Large Pannier 2x25L

Original price was: 1.399,95 kr..Current price is: 999,00 kr..

2 på lager

Thule Shield Large Pannier er et sæt med to tasker, hver med en kapacitet på 25 liter. Disse tasker er designet til cykelture og er lavet af holdbare, vandtætte materialer for at beskytte dine ejendele under alle vejrforhold.

Taskerne har et roll-top lukkesystem, som giver dig mulighed for at justere taskens kapacitet og sikre dine genstande. Det integrerede bærehåndtag og aftagelige skulderrem gør det nemt at transportere taskerne af cyklen.

Med deres store størrelse giver disse tasker rigelig opbevaringsplads til dit udstyr. De har også flere lommer og rum, inklusive et aftageligt laptop-hylster, for at holde dine ejendele organiseret.

Thule Shield Large Pannier er kompatibel med de fleste cykelstativsystemer og har et universal fit fastgørelsessystem for nem installation og afmontering. Taskerne har også reflekterende elementer for øget synlighed og sikkerhed, når du cykler om natten.

Beskrivelse

Sættet med store, vandtætte cykeltasker leveres med et let-betjent fastgørelsessystem, der gør det perfekt til enhver cykeltur.

Cykeltaskerne monteres let på din bagagebærer (8-16 mm) og når de en gang er monteret, er det endnu lettere at på- og afmontere dem.. Løkkerne til at sætte cykellys fast og refleksdelene giver synlighed i mørke, og de tre indvendige lommer holder småting organiseret. Disse tasker er også certificeret af IPX4 på det internationalt anerkendte skala for vandtæthed, hvilket betyder, at de er særdeles modstandsdygtige overfor kraftig regn, og holder dine ting tørre. Ligegyldigt om det er en lang eller en kort cykeltur sikrer kapaciteten på 25 l, at du kan pakke alt det, du har brug for.

FUNKTIONER

Inkluderer to 25-liters cykeltasker
Beskytter indholdet mod kraftig regn og opsprøjt og er certificeret vandtæt i henhold til IPX4-standarden
Sikker fastgørelse og nem afmontering på 8-16 mm bagagebærer uden brug af adaptere
Beskyt og hold styr på papirer og småting i tre velorganiserede, indvendige lommer
Aftagelig skulderrem
Vær synlig og sikker i mørke med ekstra lys fastgjort på begge sider af tasken
Forbedret synlighed takket være reflekspanelerne

SPECIFIKATIONER

Dimensioner: 37 x 20 x 40 cm
Volumen: 25 L
Vægt: 1.95 kg

 

BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton