fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Trek District+ 4 Lowstep 545wh

27.999,00 kr.

Delbetaling
722 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 27.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 722 kr. Samlede kreditomk. 6.632 kr. Samlet tilbagebetaling 34.631 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,39%. Der er fortrydelsesret.

Distrikt+ 4 er en smart og effektiv elcitybike med robust holdbarhed og komfort i topklasse. Det nye stel integrerer batterierne i skrårøret og leveres med to muligheder for batterikapacitet, der spænder fra 545 til 725 Wh, så du kan vælge, hvad der passer til din daglige transport. Denne District+ har remtræk, der giver minimal vedligeholdelse. Boschs nye smarte system gør det muligt at parre din cykel og din smartphone, så du kan spore aktiviteter, registrere ture og meget mere.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Den er det rigtige valg for dig, hvis…

Du vil have en elegant elcitybike, der er bygget robust nok til hverdagsturene, med den nyeste teknologi, der holder trit. Du er vild med den ekstra ro i sindet, som en cykel med remtræk giver, og den indvendige gearing, der giver problemfri gearskift og lav vedligeholdelse. Du kan godt lide at kunne vælge batteristørrelse, så du kan tilpasse din cykel til den ønskede rækkevidde og budgettet. Du kan lide brugervenlighed og elsker stellet med lav indstigning, der gør det til en leg at hoppe på og af.

Teknologien

Et robust hydroformet alustel med lav indstigning, der er udstyret med en integreret Bosch PowerPack-batteristørrelse efter eget valg. Gates CDX-remtrækket med indvendigt Nexus 5-gearnav, der giver jævne skift og ekstra holdbarhed. En Bosch Performance Line smartsystem-drevenhed (250 Wh, 75 Nm) og fjernbetjening med Intuvia-display, der problemfrit kommunikerer med din smartphone, og som kan hjælpe dig med hastigheder på op til 25 km/t. Bagagebærer og lygter gør den daglige transport nem. Og indvendig kabelføring giver en smart og ryddelig cykel.

Kort sagt

Til den daglige pendler, der har brug for en cykel, der kan klare hårde krav, er District+ 4 Lowstep det bedste valg. Remtrækket mindsker kravet til vedligeholdelse og forbedrer holdbarheden, mens den integrerede Bosch-motor og strømforsyning giver masser af hjælp til at komme rundt i byen eller tage ud på cykelstierne i weekenden. Bagagebærerne og lygterne gør den til en komplet pakke til enhver tur. Og et steldesign med lav indstigning gør det nemt at hoppe af og på, uanset hvor du kører hen.

Yderligere information

Producent

Forgaffel SR Suntour NVX30, metalfjeder, justerbar forspænding, 100 mm QR, 60 mm vandring
Kranksæt ProWheel alu, 170mm/175mm
Ramme High-performance hydroformed alloy, Removable Integrated Battery, internal cable routing, Motor Armor, post-mount disc
Skiftegreb Shimano Nexus C7000, 5-gears
Sadel Bontrager Boulevard
Dæk Bontrager E6 Hard-Case Lite 27,50x2,40” med reflekterende striber
Pedaler Bontrager City pedaler
Motor Bosch Performance Line Cruise, 250 W, 75 Nm, 25 km/t
Batteri Bosch Powerpack 545wh
Display Bosch Intuvia 100, Smart System
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton