fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Woom Pumpe

249,95 kr.

15 på lager

AIRFLO pumpen er den perfekte løsning, når du har brug for luft i dine cykeldæk uden al besværet. Med sin kompakte størrelse og børnevenlige design, er det ideelt til både børn og voksne. Pumpen passer til forskellige ventiltyper, herunder Presta-, Dunlop- og Schrader-ventiler, og skruegevindet sikrer, at mundstykket forbliver på ventilen og gør det let at håndtere.

Pumpen har et afrundet træhåndtag og et slankt design, der bidrager til sikkerhed, og afstanden mellem håndtaget og cylinderen beskytter fingrene mod klemning. Med sin alsidighed og kompakte størrelse, er AIRFLO pumpen også nyttig i nødsituationer, så du kan komme videre på vejen hurtigt. Den er lavet af holdbart aluminium og træ, og den har en blank aluminiumsfarve, der giver et stilfuldt udseende. Pumpens vægt er kun 215 g, hvilket gør den let at transportere.

Med AIRFLO pumpen kan du hurtigt og nemt pumpe dine cykeldæk uden besvær. Den er designet til at være børnevenlig og passer til selv de mindste cykler som woom ORIGINAL 1. Uanset om du har brug for en pumpe til daglig brug eller til nødsituationer, er AIRFLO pumpen den perfekte løsning.

Varenummer (SKU): WOOMPU Kategorier: , , ,
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton