fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Trek FX +2 Stagger 2023

16.900,00 kr.

Delbetaling
562 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 562 kr. Samlede kreditomk. 3.304 kr. Samlet tilbagebetaling 20.204 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,66%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Trek FX+ 2 Stagger er en let elcitybike, der er designet til at gøre de mange ture og ærinder hurtigere og sjovere. Den kan nemt køre op af bakkerne og stadig have gear til at kunne have et tråd. FX+2 stagger kommer med Bagagebærer og skærme, og dette er med til at gøre elcyklen endnu mere alsidig.

Elcyklen kommer med et stagger design, som gør nemt at stige på den her elcyklen. Det betyder at hvis man får monteret et bagagebærer, så skal man ikke tænke på at ramme noget med foden eller være bange for tingene ender på jorden, når skal stige på elcyklen.

Cyklen kommer med Trek’s eget system(Hyena) med Navmotor, som kommer med 250w og en trækkraft på 40Nm, som hjælper op til 25km/t, som har en rækkevidde på 56 kilometer pr. opladning. Elcyklen kommer med et 250wh batteri.

FX+ 2 Stagger kommer med hurtige 700x40c hjul, hvor du ikke skal tænke på hvad det er for et underlag man kører på. Elcyklen kommer med et pålidelig 9-trins gear fra Shimano, med et gear spænd, som både passer til at køre op og ned, hydrauliske bremser, integrerede lygte, som er drevet af batteriet, bagagebæreret, der er monteret er MIK-kompatibelt, så der kan klikkes en kurv på, som har MIK systemet, cyklen kommer også med skærme og et støtteben.

FX+ 2 Stagger er med andre ord en utrolig god cykel, som kan dække ens behov fra flere forskellige vinkler, om det er til arbejdet, skolen, dagligvarebutikken eller bare hvis det er en weekendtur.

Hvis man vil, så kan man tilkøbe en plug-and-play range extender-batteri, så kan man bruge cyklens beslag til at fastgør det, så får man dobbelt så dobbelt så mange kilometer at køre.

OBS!
Man kan ikke tage batteriet af elcyklen.

Yderligere information

Producent

Forgaffel FX+ alloy, internal brake routing, fender mounts, rack mounts, ThruSkew 5mm bolt-on skewer
Hjulsæt Bontrager Connection, dobbeltvægget, 36 huller, 20 mm bredde, racerventil
Kranksæt Prowheel Pro alu, 42T stål Narrow-Wide kædehjul
Ramme Alpha Gold Aluminum, indvendig kabelføring, indbygget batteri, studser til bagagebærer og skærme, Flat Mount-skivebremser, studs til støttefod, 144,5 mm navmotorbredde (ydermål mellem låsemøtrikker)
Bremser Promax DSK-927 hydraulisk skivebremse, Flat Mount, 160 mm rotor
Bagskifter Shimano Altus M2000, lang gearskifterarm
Skiftegreb Shimano Altus M2010, 9-gear
Sadel Bontrager Sport
Dæk Bontrager H2 Comp, refleksstriber, stålkanttråd, 30 tpi, 700x40c
Pedaler VPE-857
Specifikationer

M – 17.69 kg

Motor G2-navmotor
Batteri 250 Wh
Display Bluetooth-display
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton