fbpx
  • Hurtig levering
  • +500 kvm fysisk butik
  • 100 års erfaring
  • Cykel levering 299,-

Woom 3

3.899,00 kr.

Delbetaling
184 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.899 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 184 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.399 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,53%. Der er fortrydelsesret.

Ved fragtfri levering kommer cyklen delvist samlet til nærmeste GLS PakkeShop. Du skal selv samle den færdig og montere eventuelt udstyr.

Ved afhentning i butikken er cyklen 100% klar til brug med eventuelt udstyr monteret.

Varenummer (SKU): WOOM3_MASTER Kategorier: , ,

Beskrivelse

Woom 3 er næstmindste pedalcykel som passer til alderen ca 4-6 årige eller 105-120 cm. Med en vægt på kun 5.3 kg. er den blandt de absolut letteste børnecykler på markedet. Den oprejste siddestilling gør det nemt for barnet at holde balancen og samtidig holde øje med alt, hvad der sker omkring dem.

Bremser:
Børn genkender straks det grønne bremsegreb som er farvekoordineret med bremseklodserne på bagbremsen. Bremsegrebene er ergonomisk udformet til en barnehånd. Dette sikrer, at cyklen let og uden besvær kan bringes til stop.

Krank:
Længden på pedalarmene og afstanden mellem pedalerne er ergonomisk tilpasset til at passe til børnene. Dette resulterer i en optimal holdning og meget naturlige bevægelser. At cykle med pedaler? A piece of cake!
Stel:
Den superlette aluminiumsramme er hjertet af cyklen og sikrer en sjov og sikker cykeloplevelse. Takket være sin smart designede aldersspecifikke geometri er mottoet med denne cykel: superlight = superfun!

Kædeskærm:
Den helt lukkede kædebeskyttelse forbedrer ikke kun cyklens udseende med dens strømlinede design, men kan også prale af overlegen funktionalitet og en robust konstruktion. Kædeskærmen giver fremragende beskyttelse mod snavs og mod kvæstelser. Farvel til disse irriterende oliepletter på bukserne!

Sadel:
Sadlen er et af de vigtigste kontaktpunkter mellem barnet og cyklen. Derfor har Woom designet, så den passer til børns bækken og giver dem en opretstående kørestilling. Perfekt til en unik køreoplevelse!

Styringsbegrænser:
Styringsbegrænseren er en vigtig sikkerhedsfunktion som forhindrer, at styret kan dreje mere rund end nødvendigt. Herudover hjælper den børnene med at køre lige og reducerer derfor risikoen for ulykker.

Garanteret gode cykeloplevelser til dit barn.

Yderligere information

Årgang

2023

Farve

, , , ,

Specifikationer
PRODUCENT
ALDER 4-6 år
HØJDE 105-120 cm
FORGAFFEL Let unicrown forgaffel lavet af aluminium
HJULSÆT 16″
KRANKSÆT Letvægts, forged 95 mm aluminium Kranks med smal slidbane (Q-factor)
RAMME Letvægt, high-quality AA 6061 aluminium støbte rør
BREMSER Mini V-bremse med braking power tilpasset børn, ergonomisk tilpasset bremsearm med rækkeviddejusterbarhed, også velegnet til meget små hænder
SADEL Ergonomisk designet til at passe til børns bækken
DÆK 16 x 1.4″ Schwalbe Little Joe – woom edition
VÆGT 5.4 kg
BESØG OS I ÅRHUS
×

Kurv

Rente- og gebyrfri finansiering 💸
Rente-og gebyrfri finansiering af dit køb!
Ansøg her *Kan IKKE kombineres med børnecykler, tilbudsvarer og specialcykler som Christiania Bikes og Brompton